Известие

Collapse
No announcement yet.

Задно окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задно окачване

Колеги, трябват ми части за задно окачване. Селенови втулки на задна надлъжна шанка - тези към шенкела и тампони за заднй напречни щанги. Напречните цели ли се сменят или може само тампоните. Кои марки са читави? Фиат, дънлоп...?
    Алфа 156 1,8ТС 1998г

Можеш да смениш тампоните само ,отделно.Втулките същи ги продават отделно.Можеш и полиуретан при Ферариста да сложиш.Продават се и комплект.Въпрос на предпочитания.
    Аз за 180лв смених цялата задница(6 щанги и втулките),рискувах с БЪРТ,щото аз си смненях всичко и нямах повече пари.Вече 25 000км(наскоро ходих на реглаж,превантивно) и нямам абс. никакви забележки по задницата,всичко е чук.Знам сега някой ще каже "пфф бирт"...тва/онова....знам.. ..За отпред никога няма да сложа БИРТ,щото съм изпатил,но за задница няма да се изхвърлям с пари.
    Last edited by undy; d.m.y г., 22:25.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

В смисъл 4 напречни и 2 надлажни комплект или само тампоните?
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Точно така.4+2....Направо щангите с тампоните.....и втулките за шенкелите.Не исках да сменям само тампони,защото имах изкривена щанга(напречна) и предпочетох да си взема всичко ново .
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Не рискувай с тампоните само - защото трудно ще ги набиеш - най много да изкривиш щангите или да останат хлабави - не е за на ръка работа.....
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            Не рискувай с тампоните само - защото трудно ще ги набиеш - най много да изкривиш щангите или да останат хлабави - не е за на ръка работа.....
            кой е казал, че ще е на ръка? Има си преса и дорници за тая работа.
            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
            X